Einde JOL

Beste vaders en moeders, 

De JOL is officieel voorbij en de week was super! De bonte avond was heel gezellig, de DJ draaide gezellige plaatjes en omdat het windstil was kon het vuur hoog worden opgestookt. Bij het open podium was het winnende optreden van een grote groep, met een heel mooi lied. Zelf geschreven en live gezongen op het podium.
Nu is het afbouwen begonnen en zijn we druk bezig alles weer op te bergen. In kisten wordt alles versleept naar, terug naar de opslagplaatsen. Met mooi weer proberen we het veld zo snel mogelijk terug te brengen naar de originele staat.
Wilt u hierbij helpen? Dat kan natuurlijk! Kom gezellig naar het terrein en dan gaan we met z’n allen er nog een keer vol tegen aan. Alle beetjes helpen.

Ook is er nog veel hout over. Pallets, balken, voor ieders wat wils. Vandaag is er nog de mogelijkheid om het overgebleven hout op te halen.

Misschien tot zo en anders: Tot volgend jaar!
Het JOL-team

P.S. Er is een autosleutel gevonden. Bent u uw autosleutel kwijt, dan kunt u een mail sturen naar jolkoedijk@gmail.com of via facebook een bericht sturen aan Thijs Visser. Dan kunnen wij u misschien helpen.