Jol Koedijk 2020 – de Corona editie

Beste Jollers, ouders en verzorgers,

Op 7 mei jl. lieten wij jullie weten dat JOL Koedijk 2020 niet plaats kan vinden vanwege COVID-19. Wij beloofde in het filmpje dat wij op een andere manier van ons zouden laten horen. Onze creatieve vrijwilligers hebben niet stilgezeten, want via deze weg willen wij mededelen dat wij een alternatieve digitale JOL Koedijk hebben bedacht!

Wat houdt de alternatieve digitale JOL in?
De week voor de oorspronkelijke datum waarop de JOL zou plaatsvinden – van 10 tot en met 14 augustus 2020 – krijgen de ingeschreven kinderen een pakket thuisgebracht. In het pakket zitten opdrachten , activiteiten, een aantal lekkernijen en voorwerpen voor de gehele JOL week. Sommige opdrachten en activiteiten zijn zonder ouderlijk toezicht uit te voeren, voor andere is het handig om een oogje in het zeil te houden.

Uiteraard zullen de vrijwilligers niet geheel uit zicht blijven. Vrijwilligers zullen via de sociale media kanalen de kinderen supporten en helpen met het uitvoeren van het pakket.

Een meer inhoudelijke uitleg over het spellenpakket ontvangen de ingeschreven kinderen nadat de inschrijvingen zijn gesloten.

Inschrijven?
Dat kan! De oorspronkelijke aanmeldingen zijn vervallen. Je kunt je opnieuw inschrijven via https://www.jolkoedijk.nl/inschrijven

Aangezien het een bijzonder jaar is, hebben wij besloten dat er eenmalig plek is voor 300 kinderen. Het spellenpakket is geschikt voor de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De inschrijvingen zullen op 18 juli 2020 sluiten. Het JOL spellenpakket is gratis, er hoeft dus geen inschrijfgeld te worden betaald. Tijdens het afleveren van de pakketten is het mogelijk om een vrijwillige bijdrage voor volgend JOL jaar te geven.

Instagram
Goed nieuws! Wij zijn vanaf nu ook te volgen op Instagram.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat we met zijn allen een top alternatief kunnen neerzetten! Vragen ontvangen wij graag via mail (jolkoedijk@gmail.com)

Veel timmergroetjes,
Het JOL-team