Vrijdag avond

Lieve JOL’ers,

JOL 2021 is voorbij. De olympische vlam is uit. Vanavond hebben we een kleine bonte avond gevierd met alleen de kinderen.
We begonnen de avond met het dansen in en rond de hut. Al snel was het tijd voor het eten van pannenkoeken in de hut. Een historisch moment voor de JOL, nog nooit eerder hadden we dit gedaan, maar het was super leuk!
Daarna gingen we door met dansen. De kinderen konden stoelendansen, in de polonaise lopen en op de foto voor de fotomuur. Ook was er een prijsuitreiking voor de mooiste hut en tekeningen.
Ondanks het missen van het grote vuur en de ouders op het terrein was het toch een hele leuke avond.

De JOL is nu ten einde en we zijn super trots. Het was een enorm geslaagde week, ondanks alle coronaperikelen. We hebben geen groot vuur gehad, maar de kinderen hebben prachtige hutten gemaakt. We zijn blij dat we kinderen weer een hele leuke week hebben kunnen bezorgen. Volgend jaar hopen we dat de papa’s en mama’s de hutten weer kunnen bekijken, maar binnenkort komen ook de foto’s van de hutten van dit jaar op Facebook en de site. We hopen hiermee toch een beetje JOL aan de ouders te geven.

Voor nu, welterusten. We gaan jullie missen, maar zien jullie hopelijk volgend jaar allemaal weer terug!

Tot volgend jaar!

Veel liefs en timmergroetjes,
Het JOL-team