Vrijdag JOL Koedijk 2018

Lieve JOL’ers,

De JOL Koedijk 2018 is afgelopen! Na een prachtige laatste dag, zijn alle vrijwilligers nu druk bezig met het opruimen van het veld.
De dag begon gisteren met timmeren. De hutten werden afgetimmerd en gereed gemaakt om het te laten zien aan alle papa’s en mama’s. Ook was er een groot springkussen waar de kinderen overheen konden rennen.
‘s Avonds was de bonte avond, waarop een echte clown aanwezig was. Er waren hele mooie optredens en de prijzen voor de hutten werden uitgereikt. Het dansje van Pirates of the Caribbean werd als beste beoordeeld door de jury van de playbackshow en de kinderen van hut 22 waren de grote winnaars van de hutten. Zij hadden de mooiste hut én hadden de meeste punten verzameld tijdens de week.
Na alle uitreikingen en het zingen van ‘De Helikopter’ werd het vuur ontstoken.

Wat rest is het opruimen van het veld. Wij hebben echter nog wel een aantal borden van de pannenkoekenbakkers. Deze zijn vandaag op te halen bij het JOL-terrein. Mocht dat niet mogelijk zijn, kunt u contact met ons opnemen via Facebook of de e-mail: jolkoedijk@gmail.com.
Gisteren zijn er op de bonte avond ook vaantjes uitgedeeld. Kinderen die nog geen vaantje hebben, kunnen deze vandaag nog tot 16.00 uur ophalen op het JOL-terrein.

Wij gaan nog even verder opruimen en nagenieten van een fantastische week!

Heel veel liefs en timmergroetjes,

Het JOL-team