We gaan beginnen!

Beste JOL’ers,

We zijn er klaar voor! JOL Koedijk 2021 staat op het punt te beginnen. Morgenochtend om 9.15 starten we met de opening en daarna kunnen alle kinderen beginnen met het bouwen van de hutten.

We zijn heel erg verheugd dat we ondanks alle coronaperikelen de JOL toch kunnen organiseren, maar hierdoor zijn er wel een aantal maatregelen die wij hebben moeten treffen. Alle kinderen mogen op het terrein binnen anderhalve meter, maar bij klachten verzoeken we u wel uw kind thuis te laten. Als wij zien dat uw kind klachten vertoond, zullen wij u proberen te bereiken en u verzoeken uw kind op te halen.
Tijdens het halen en brengen verzoeken wij u niet te blijven hangen. U kunt kind uw kind bij de poort afzetten, maar het is niet de bedoeling dat u daar ook blijft staan. Als er kinderen uit de straat ook worden gebracht is het een fantastisch idee om een ouder de kinderen te laten brengen, zo blijft het rustiger op de Achtergraft.

Wij zullen proberen de anderhalve meter zo veel mogelijk te waarborgen. De EHBO’ers zullen de pleisters plakken met een mondkapje en er is handdesinfectie.

Ondanks al deze maatregelen hebben wij er super veel zin in. We hebben er alle vertrouwen in dat het een hele leuke week voor de kinderen gaat worden. Tot morgen!!!

Met vriendelijke timmergroetjes,

Het JOL-team