Dinsdag JOL Koedijk 2018

Beste JOL’ers,

Dag 2 van de JOL Koedijk 2018 is helaas alweer voorbij. Terwijl wij bijkomen van een avond heerlijk dansen, zien we hele mooie hutten op het veld staan.

Overdag hebben de kinderen getimmerd, gezaagd en geknutseld in de knutseltent. Met dank aan Karin en Anouk had iedereen op het veld een heerlijk waterijsje in de middag. 
‘s Avonds ging het feest los, want de discoavond stond op het programma. Kinderen waren heel leuk verkleed en konden op de rode loper op de foto. Verder werd er een fanatiek potje stoelendans gespeeld en hebben veel hutten meegedaan aan de dancebattle. Hier werden de vetste moves getoond, waaronder een heuse worm. Alle dansjes van Fortnite kwamen voorbij en zelfs de vrijwilligers lieten hun skills zien.
Wij hebben geconstateerd dat verschillende voertuigen gehinderd en mogelijk beschadigd zijn bij het voorbijrijden. Dit betreuren wij ten zeerste en wij hopen dit niet meer te zien, want het niet de bedoeling dat omwonenden van de JOL hinder ondervinden van ons evenement.

Morgen staat de speciale dag op het programma, dat plaats gaat vinden bij S.V. Koedijk. Deze begint om 10.15 uur en zal eindigen om 13.30 uur. De kinderen lunchen dus ook bij ons met overheerlijke pannenkoeken. Het programma begint en eindigt bij S.V. Koedijk en u kunt hier uw kind wegbrengen en ophalen.

Tot morgen!

Met vriendelijke timmergroetjes,
Het JOL-team