Maandag JOL Koedijk 2018

Beste JOL’ers,

De JOL Koedijk is vandaag eindelijk begonnen. Na lang wachten konden de hekken weer open. De lachende kinderen genoten duidelijk van het timmeren en zagen.
Na de opening haalden de bodyguards de hekken weg onder de poort, waardoor de aanmeldingen konden beginnen. De kinderen snelden naar hun pallets die de basis vormden van hun prachtige hutten. Toen de eerste hutten een beetje vorm kregen, werden de kinderen en vrijwilligers overdonderd door een evacuatie-oefening. Bijna alle kinderen kennen de procedure ondertussen en dat vinden wij heel prettig.
In de middag hadden we een paar spatjes, maar hiervoor zijn de kinderen en vrijwilligers niet bang. Het bouwen ging stug door en er staan nu al hele bouwwerken. Tegen het eind van de ochtend hebben we helaas niet ‘De Helikopter’ gedraaid, maar in de middag hebben we toch nog met het nummer afgesloten, zodat alle kinderen met het vertrouwde dansje konden eindigen.
Foto’s van vandaag zijn te vinden op onze Facebookpagina: Facebook.com/jolkoedijk

Morgenochtend staan wij om 9.30 uur weer klaar op het veld om alle kinderen te onthalen. Hierbij is het wederom de bedoeling dat alle kinderen zich aanmelden. Hierdoor hebben wij een overzicht van alle kinderen die zich op het terrein bevinden. Het is voor ouders niet toegestaan om verder dan de inschrijftafels te komen.
Morgenavond is er natuurlijk ook nog een discoavond. Vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur kunnen alle kinderen lekker dansen en swingen. Ook is er een rode loper waar de kinderen als echte supersterren op de foto kunnen. Daarbij hebben we ook nog een dans battle. Het wordt dus een groot feest.
Tot morgen!!!

Groetjes,
Het JOL-team